söndag 4 december 2011

Så var helgen slut

Så fort en helg går... hinner inte alls med allt man tänkt sig. Men nu börjar vi i alla fall bli klara med sovrummet, lite färg som ska på bara och så ska jag sy en dyna. Är jättenöjd med resultatet.
 Julen närmar sig med stormsteg, kom på idag att det är dags att designa årets julkort. Så när barnen satt och ritade tog jag mig tid att börja klippa och klistra. Fotot tänkte vi ta vid lekstugan i år men vi väntar på snö. Sedan har vi den LILLA utmaningen att få med två barn på samma kort:) Tänker tillbaka på fjolåret med ett leende på läpparna och då var ändå lillen inte lika rörlig som i år. Ja, ja med mycket tur och rejält med snö så ska nog det bli en fin julhälsning till nära och kära även i år.
I dag har vi varit i kyrkan, I:s "lillkyrkis"-grupp hade liten uppvisning. Hon tyckte det var läskigt med ljudet från orgeln och fick lite rampfeber, men när man är fyra år är det bara sött. Alla barnen skötte sig jättebra trots lååånnnnggggg sittning, tror det funkade för att det finns så mycket att titta på i en kyrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar