måndag 12 december 2011

Så var det måndag igen!

Ja, veckorna fram till jul bara springer iväg. I helgen har vi gjort de sista julklappsinköpen. Örebro på lördagen och Norrköping på söndagen( fötterna var lagom ömma på söndagkvällen). Är i alla fall jättenöjd med alla julklappar i år, ska bli kul att ge bort dem. Var mysigt med en barnfri helg, att bara kunna gå i sin egen takt och sitta och äta på en resturang som inte har ett M som logga är enormt tillfredställande. Till Örebro hade vi med oss goda vänner och det gjorde dagen extra rolig. Mycket skratt och många inredningsbutiker blev det:)
Här är en bild från en helt underbar inredningsbutik i Örebro som jag besöker varje år. Man kan inte titta sig mätt och vill inte gå där ifrån. I år köpte vi med oss ett julgranspynt till sonen. Har nämligen som tradition att barnen får det i strumpan varje år med årtal skrivet på. De tycker det är jättekul att få hänga upp sitt egna pynt.


Idag var det tillbaka till vardagen igen och barnen och jag gjorde ett besök på öppna förskolan. När vi kom hem klädde vi granen och fixade julfint utanför lekstugan.
Nu är det bara stjärnan kvar innan det är dags för glögg och pepparkaka för att fira årets gran.

Efter julgranen tog vi på oss och gick ut för att fotografera årets julkort. Vi har väntat på snö men den lyser med sin frånvaro så det fick bli julkort utan snö. Det var en riktig prövning i år med, I ville inte vara med på kort och E ville inte sitta still.
Till sist visar jag en bild på vårt julklappsskåp. Ja, det har fått bli så de senaste åren att paketen fått flytta upp lite i höjd. Från att ha haft klapparna vackert under granen har vi nu löst det genom att lägga upp dem på vårt skåp (tror inte de får vara ifred annars).
En vacker inredningsdetalj till jul är alla fint inslagna klappar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar