söndag 4 augusti 2013

Hemma igen... igen!!!

Nu har vi kommit hem efter en 12 dagar lång husvagnssemester. Vi blev trötta på växthuset när inget gick som det skulle och när äntligen taket dök upp så hade 3 av 5 takskivor transportskador. Vi bestämde oss för att åka och vila upp oss och få ny energi. Nu har vi varit en vecka i strömstad och sedan  tog vi oss ner till Ullared och fyndade för att sedan åka vidare till Varberg och träffa vänner som vi träffat på Gran Canaria i vintras. Vi avslutade med att hälsa på Mattias bror med familj i Vårgårda. Innan vi åkte hem var det dags för Mattias och hans bröder att delta i Horla Triathlon. Typiskt nog blev det sommarens hetaste dag med hela 30,2 grader, men alla tre bröderna tog sig i mål trots hettan. Nu har vi laddat batterierna och kan åter igen sätta fart med vårt blivande uterum.
Här kommer bilder från delar av vår semester...
 Här har vi tagit plats på stranden på vårt älskade Rossö.

 Ingrid spelar minigolf på campingen.

 Emil leker efter en hård förlust i minigolfen.

 En dag är vigd åt Liseberg på vår semester.

 Vi åker karusell från 11.00-23.00 för att hinna med alla.

 Våra goa barn sitter och njuter i "Högspänningen".

 Dags för att flyga elefant.

 Emil och Mattias gav sig upp i "Hissningen".

 Lite "Farfars bil" måste man ju också hinna med.

 Vi avslutar alltid med popcorn på en parkbänk och kollar på lamporna innan vi packar in oss i bilen och åker tillbaka till Strömstad.

 Vattnet var skönt...barnen och Mattias badade.

 Ingrid doppar sig.

 Två ursöta syskon som tar sig en tur.

Vi fick ett fantastiskt dygn i Varberg där vi blev bortskämda av nyfunna vänner. Vackra Varberg kommer vi besöka fler gånger. Tack än en gång till Ann, Kjell och Oscar för er gästvänlighet, hoppas vi ses snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar