fredag 20 april 2012

Så typiskt...

Tänk att vi skulle få vinter igen! Måste säga att det är typiskt nu när vi äntligen har fått bygglovet klart. Vi hade tänkt jobba med verandan i helgen men det blir ju bara till att glömma då det ska vara snö och kallt. Är ju inte trevligt att pyssla med husvagnen heller. Det hade varit toppen med en badhusresa istället nu när vädret inte tillåter utomhusaktiviteter men det får vi också glömma då barnen och jag fortfarande snorar och hostar. Hoppas vi kan hitta på något roligt att göra ändå.
I dag har vi bakat rågbröd och städat, vi ska snart börja fixa oss för vi ska på svärmors 61 årskalas ikväll. Tänker på när hon fyllde 60 år och vi cyklade till festen i sommarklänningar och kortbyxor. Vi satt ute hela kvällen och när vi cyklade hem klockan två på natten var det ljummet i luften. Ja, för ett år sedan var det sommar och ett år senare är det vinter. Föreslog för Mattias att vi skulle ta cyklarna och cykelkärran i år igen men han tyckte att bilen var ett bättre alternativ:)
Måste också berätta att jag skickat in bilder till tidningen "vårt nya hus". Var svårt att hitta bra bilder, men till slut valde jag att skicka in hallen. Får se när och hur det publiceras.

Skäms nästan för att visa hur det såg ut innan.
Men är riktigt nöjd med resultatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar